Час смертохристів. Міражі 2077

22
18
20
22
24
26
28
30

Доведено, що Гайдук І.П. сприяв передачі американцям таких перспективних проектів вітчизняного оборонно-промислового комплексу, як новий вид пального для твердопаливних ракет морського і космічного базування SS-32 та SS-52, антикорозійне покриття для морських платформ стратегічного призначення, надчутливі радарні установки типу «Мантія», нові принципові розробки газотурбінних і плазмових двигунів та інше (список злочинно-зрадницьких дій Гайдука І.П. додається окремо).

Передаючи ці та інші технології й вироби своїм американським хазяям, Гайдук І.П. став на шлях особистого збагачення, накопичуючи на підставних рахунках у Панамі значні суми грошей порядку 60 млн. глобо. Гайдук веде аморальний образ життя, перебуваючи у позашлюбному зв"язку з касиркою банку «Континентал» Ліндою Кенворсі, агентом бразільської розвідки, яку використовує для проведення незаконних грошових операцій.

Наявних у Державної Варти фактів достатньо, щоб викрити зрадницьку антидержавну діяльність Гайдука І.П.

У зв"язку з вищесказаним пропоную:

негайно відкликати Гайдука І.П. з Конфедерації під переконливим приводом (підвищення по службі);

негайно заарештувати його по прибутті до Києва і висунути офіційні звинувачення;

створити спеціальний військовий трибунал для суду над Гайдуком І.П.;

як виняток, засудити Гайдука І.П. до аргентінської страти — шляхом викидання з літака на висоті 5000 м над священною українською землею;

Нагородити агентів ЗІС ДерВару (псевдо «Імператор», «Сокира», «Шахіст»), що сприяли викриттю Гайдука І. П.

Директор Державної Варти України Юлій Мережко

Резолюція на документі: п. Клинкевичу В. Я.

Гайдуку І.П. присвоїти чергове військове звання генерала-хорунжого, відкликати до Києва.

Гетьман К. Д. Махун.

16.04.2077

5.

Гайдук увійшов до великої зали з дзеркалами, трьома сяючими люстрами й численними фарфоровими китайськими вазами на пристінних столиках і роялі, в яких стояли розкішні білі й рожеві гладіолуси. «Штучні», — оцінив Гайдук, бо жодна з тендітних пелюсток не зів"яла: квіти були одноманітно урочисті, наче в казковому мальованому фільмі.

Перша леді Конфедерації Держав Північної Америки — Сполучених Штатів, Канади і Мексіки — сенатор Ширлі Ван Лі — чекала його, привітно посміхаючись і першою простягаючи долоню для рукостискання. Вона майже не змінилася з тих часів, лише її гарненьке обличчя королеви студентських балів утратило акварельну свіжість, нечіткість напівтонів молодості, й було промальоване гострим пером часу та косметичних операцій. Але від цього не стало гіршим. Найвродливіша сенаторка за всю історію Америки.

— Рада вас бачити, містере Гайдук, — вона продовжувала чарівно посміхатися, хоча її погляд здався йому стурбованим. Її колись розкішне, непокірне темно-каштанове волосся стало світлим, акуратно зачесаним і сплетеним ззаду в дульку, як у балерини. Він згадав Дару.

— Сенатор Ван Лі, це велика честь для мене — ваше запрошення і зустріч, — Гайдук від хвилювання почав підбирати банальні англійські слова привітання. Потім спромігся на цілком щирий комплімент:

— Ви значно молодші, ніж...