Час смертохристів. Міражі 2077

22
18
20
22
24
26
28
30

Адмірал Стенлі Фішер

***

21 квітня 2077 р

16.30 РМ за місцевим часом

Цілком таємно. Один примірник

Його Ясновельможності Гетьману України,

Генералу армії Кузьмі-Данилу Махуну

Посольство України в Конфедерації Держав Північної Америки засвідчує свою повагу і доповідає, що сьогодні відбулися такі надзвичайні події.

Заступник директора Українсько-американського Бюро з науково-технологічних обмінів підполковник Безпалий Віктор Іванович, 2042 р народж., був убитий у власній квартирі у Вашінгтоні під час радіозв"язку з Києвом (перебував на балконі 12 поверху житлового комплексу). Телеканал Кримінальних новин (WCN) оголосив про це у передачах о 3 і 4 годинах РМ, повідомивши про нібито причетність генерала І.Гайдука до вбивства.

Посольство негайно відреагувало, доручивши консулу зв"язатися з поліцією і встановити всі деталі вбивства і виконати всі необхідні формальності.

З І.Гайдуком втрачено зв"язок, його місцеперебування невідоме. Співробітникам Посольства, офіцерам безпеки ЗІС ДepBapy і військової місії ВІРУ в Конфедерації мною особисто дано доручення вжити всіх заходів по з"ясуванню місця перебування Гайдука І.П. та його можливої участі у вбивстві В.Безпалого.

Оскільки Бюро, хоч і представляє інтереси України, не є підрозділом Посольства, репутація диппредставництва України від скандалу з Бюро не постраждає.

Інформуватиму про подальший перебіг подій. Чекаю вказівок.

З повагою, Посол Руслан Фощенко

***

22 квітня 2077 p.

2 година ночі

Шифрограма 63-84/CNAS.

Послу України в Конфедерації Держав Північної Америки

Р. Фощенку