Час смертохристів. Міражі 2077

22
18
20
22
24
26
28
30

— Ні, це зовсім інше. Він кохав мене, клявся, що хоче одружитися. Чи не можна забрати це? — вона пальцем торкнулася леза кинджала. Сталь виблискувала в кількох міліметрах від її лона.

— Ні, продовжуй, — грубо наказав Бейлін, відчуваючи, що ця клята курва ось-ось розчулить його.

— Безпалий сказав мені, що ненавидить Гайдука. І що працює на Державну Варту проти Гайдука.

— Далі.

— Він сказав, що Гайдук зібрав компромат на всю українську верхівку і що публікація цих матеріалів викличе вибух. Гайдук розумний-розумний, але дурний. Вірив Безпалому. А той тільки чекав, коли Гайдук відкриє йому місце, де сховані матеріали. Але Гайдук так і не відкрив.

— А хто вбив Безпалого? Це з твоєї подачі, сучко?

— Ні, — заплакала Ніколь. — Я його кохала. Ми домовилися, як тільки здамо Гайдука і отримаємо гроші, як обіцяли, одразу поїдемо на Багами і одружимось...

— Хто вбив Безпалого? — знову ворухнув кинджалом Бейлін.

— Я чула розмову двох офіцерів ЦСБ...

— В ліжку.

— Випадково... Є така версія, що Гайдука захищала Перша Леді та її помічниця — Марта Джеферсон. А Президент його ненавидів. ЦСБ мало контакти з українськими спецслужбами, які також хотіли здихатись Гайдука. І ще я чула чутки, що Марті Джеферсон допомагали українські націоналісти з УРА.

— Що за УРА?

— Українська революційна армія. Туди входять також і громадяни Конфедерації. Можливо вони й прибрали Безпалого, зрозумівши, що він ось-ось знищить Гайдука... Але я більше нічого не знаю. Пустіть мене, я хочу пісяти.

— Пісяй в ліжко, — дозволив Бейлін.

Він дістав з кишені халата червоно-білу капсулу й вклав до уст Ніколь.

— Ковтай. І не здумай мене дурити. Ти заснеш. За кімнату заплачено на три дні наперед. Сніданки сплачено. Якщо будеш розумною, нікому не скажеш про нашу розмову. Будеш і далі працювати на ЦСБ. Невдовзі приїде новий начальник Бюро. Ти з ним не будеш спати.

— Чому? — в Ніколь знову прокидалося простодушне кокетство.

— Тому що він імпотент, — гаркнув Бейлін. — Слухай його і доповідай йому все, що почуєш.

Він забрав кинджал, чим негайно заохотив її до продовження недавньої гри. Вона навіть поклала пальчик туди, до щойно відчувала холод леза.

— Ні, крихітко, на сьогодні досить, — сказав Бейлін, спостерігаючи, як Ніколь Коен засинає під дією капсули.