Час смертохристів. Міражі 2077

22
18
20
22
24
26
28
30

81.

28 липня 2077

8.00 РМ за київським часом

Таємно. Терміново

До негайної доповіді Президенту.

Раднику Президента Конфедерації ДПА з національної безпеки М. Джеферсон

Новообраний президент України В.Клинкевич оголосив сьогодні про безпрецедентний поворот зовнішньополітичного курсу України — наступну окупацію лівобережної України і Києва військами Чорної Орди (повний текст виступу Клинкевича додається), що означає різку зміну геополітичної ситуації в Європі і наближає Конфедерацію та ОГБ до неминучого військового зіткнення з державами СДОР.

Враховуючи, що до часу окупації Києва залишилось три дні, і зважаючи на можливий розрив дипломатичних стосунків Вашінгтона з Києвом, або захоплення посольства військами Чорної Орди, віддав наказ про підготовку Посольства до евакуації: це включає в себе складання списку співробітників та членів їхніх сімей, що підлягають першочерговій евакуації, підготовку архівів до знищення, можливе негайне знищення шифрів і спецапаратури, попередження контактних осіб та джерел інформації про небезпеку, організацію спецзв"язку в екстремальних умовах і т.п.

Наполегливо прошу негайно прийняти рішення про невідкладну евакуацію персоналу посольства в Києві з огляду на надзвичайну ситуацію.

Чекаю негайних інструкцій щодо подальших дій Посольства.

Посол Конфедерації ДПА в Україні Джон О"Салліван

***

28 липня 2077

20.00 за київським часом

Абсолютно таємно

Його Світлосяйності Беклербеку Чорної Орди

Генералу армії Мохамад-беку

Слава Аллаху всемогутньому і всемилостивому, Слава Сонцю Сходу, Чорній Зірці Землі Його Великовеличності, Вождю народів Чорної Орди і світу Кара — хану

Схиляючи перед Вами голову, поспішаю повідомити про заяву Великого Хана Києво-Дніпровського улусу Клинкевича щодо запрошення на східну територію улусу та в Батий-град всепереможних визвольних військ Чорної Орди починаючи з 1 серпня ц.р. (текст промови додається). Після довгих умовлянь, хитань, відмов і виставляння все нових умов (в тому числі й фінансових), молодий хан нарешті погодився на оборудку «Територія взамін за владу і діаманти». Велику допомогу в цьому нам надали мулла Сансизбай, боярин Басманов і міністр Фощенко. Вітаю Вас, Ваша Світлосяйносте, з Вашою великою особистою перемогою, з перемогою миролюбної політики Чорної Орди. Аллах акбар.

Для успішної реалізації плану возз"єднання всіх степових земель в єдиний Великий Степ, пропоную провести такі заходи: