Час смертохристів. Міражі 2077

22
18
20
22
24
26
28
30

Посольство розгромлене, власність Конфедерації пограбована, будинки спалені.

Цей кричущий злочин нагадує найстрашніші часи в історії людства і є грубим порушенням міжнародних законів і конвенцій щодо захисту дипломатичного персоналу.

Американський народ вражений втратою своїх кращих синів і дочок, які чесно і відважно служили своїй Батьківщині. Ми сумуємо з приводу невинних жертв агресії Чорної Орди і висловлюємо глибоке співчуття членам їх родин, усім близьким і знайомим загиблих. Молимось за душі померлих і віримо словам Христа «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть» (Матв. 5:9).

Але також знаємо, що збудеться пересторога Божа: «Поправді кажу вам: Я вістря Свого меча нагострю, і рука Моя схопиться суду, тоді відомщу Я Своїм ворогам (Повт. Закону, 32:41). Зло має бути покарано.

Американці!

Безпрецедентна бандитська атака Чорної Орди на наше посольство нагадує нам іншу сумну сторінку нашої історії — напад Японії на Перл-Гарбор у 1941 році, що став причиною вступу США у Другу світову війну.

Я, даною мені Конституцією Конфедерації владою, оголошую, що з дня третього серпня 2077 року Конфедерація перебуває в стані війни з Союзом держав Чорної Орди. Я маю повну підтримку Конгресу — як Сенату, так і палати представників. Я наказала Збройним Силам Конфедерації нанести ряд ударів по військових об"єктах ворога, командних пунктах та інформаційних центрах із застосуванням найновіших видів озброєнь. Мною також дано наказ — максимально прискорити монтаж на геостаціонарній орбіті Бойової космічної станції «Роналд Рейган», за допомогою якої ми будемо координувати і здійснювати стратегічні удари по Чорній Орді.

Я не обіцяю вам легких часів, дорогі співвітчизники. Боротьба буде непростою і довгою і потребуватиме мобілізації зусиль кожного з вас. Але пам"ятаймо безсмертні слова президента Джона Кеннеді, сказані ним понад сто років тому: «Ми зробимо це. Не тому, що це легко, а тому, що це важко».

Хочу заторкнути ще один аспект трагічної історії, що сталася в Києві. Вже тривалий час з великим занепокоєнням ми придивлялися до подій в Україні — колись демократичній незалежній країні, з якою нас пов"язували узи стратегічного партнерства. На жаль, Україна стала першою з країн Європи, де перемогли кримінальні елементи, де було встановлено феодально — диктаторський режим, де свобода, честь і гідність громадянина були розтоптані купкою олігархів. Ми намагалися переконати наших українських партнерів у небезпеці такого розвитку, але вони, як тепер зрозуміло, вели таємні переговори з Чорною Ордою і, всупереч національним інтересам країни, пішли в добровільне рабство до цієї дикої феодальної сили, віддавши половину країни у володіння Чорної Орди.

Київські власті, мабуть, забули уроки 1240 року, коли Успенський собор Печерської лаври — святиню східного християнства — пограбували війська хана Батия.

Ми звинувачуємо нинішнє керівництво України, її правлячий Верховний Директорат у злочинному невиконанні обов"язків по надійному захисту дипломатичних представництв. На совісті правителів у Києві — кров невинних жертв нападу Чорної Орди.

Ми розриваємо дипломатичні та інші відносини з київським режимом і даємо наказ нашим правоохоронним органам провести розслідування і, в разі встановлення вини, заарештувати посібників Чорної Орди і тих, хто сприяє наркотрафіку до Північної Америки і підтримує бунтівників Сапатерро.

Ми не визнаємо поділу України на зони впливу і виступаємо за територіальну цілісність цієї держави, її незалежність.

Ми закликаємо всі здорові сили українського суспільства виступити проти диктаторського режиму в Києві і встановити в Україні демократичний лад. Ми будемо підтримувати новий демократичний уряд України та Фронт визволення України.

Ми переконані, що об"єднаними зусиллями волелюбних демократичних націй нам вдасться подолати ворогів, що хочуть поневолити людство, повернути історію до похмурих часів рабства, безправ"я, духовної темряви, знищення самих основ християнства.

Наша боротьба буде виграна не стільки потужністю нашої зброї, скільки силою американських ідеалів свободи, нашої віри в Бога, в Його Провидіння.

Нехай захистить Бог усіх і кожного з Вас, дорогі американці, нехай Бог благословить Америку.

94.

З серпня 2077 р

To:[email protected]