Покарання

22
18
20
22
24
26
28
30

Я потиснула плечима, бо після такої кількості горілки мені вже було байдуже у що та з ким грати. Весь здоровий глузд був витіснений прагненням досягти героїзму та спробувати нові враження. Власне, грало шестеро чоловік: ми з Катериною та ще чотири хлопці. Валера роздав усім карти і гра почалася. Вже з самого початку гри карти мені попалися вкрай жахливі: одні шістки та вісімки, від яких хотілося лише плюватися. Проте, дивлячись на кисле, похмуре обличчя Катерини, я подумала, що в неї ситуація не набагато краще ніж в мене, а може навіть гірше.

Схоже, хлопці змовилися, бо нас закидали козирями, а самі один одному нічого не підкидували. Цього разу я змогла відбитися у грі, а от Катя програла.

— Карочє, ми загадуємо бажання. Катя, ти повинна нам зараз станцювати стриптиз.

— Нє!

— Та не ламайся. Ти все одно програла, — зауважив Іван.

Вона вже була досить п’яною, бо довго не вагалася перед рішенням. Хтось із хлопців включив для цього легку, повільну музику, яка тільки стимулювала дії Катерини. Під дружні крики, свисти, вигуки пацанів, вона повільно знімала одяг, танцюючи. Валера це записував на відео з мобільника, а хлопці збуджено кричали і видавали звуки самців, які хочуть паруватися. Одним словом, мені було дуже гидко на це дивитися, розуміючи, що на її місці могла бути я. Хоча, мене сюрприз ще чекає.

Нарешті вистава закінчилася і знову всі почали грати. Вже з початком нової партії, я зрозуміла, що програю. Як не дивно, я в цьому не сумнівалася.

5

— Ну, Доля, тепер ти вдула! — весело прокоментував мою поразку Руслан. — Зараз ми тобі придумаємо випробування.

Я мовчки сиділа за столом, підсвідомо відчуваючи, що доведеться виконувати щось непристойне, шалене чи навіть божевільне. В ту мить я навіть не встигла усвідомити до чого можуть призвести бажання. А пацани, тим часом щось перешіптувалися між собою, поки Валера, як лідер команди ссавців (так принаймні я його називала) не махнув рукою: готове бажання.

— Всьо, ми тіпа вирішили, — мовив він. — Карочє, буде така тєма.

— Ну? — нетерпляче спитала я.

— Вобщєм, ми зараз підемо на балкон. А ти станеш на піріла і простоїш так хвилину. А ми це запишемо на камеру.

— Ти шо, с ума сашєл! Я на таке піду.

— Підеш, — втрутився Сергій. — Ми всі грали в дурня під бажання. Все було чесно. Ти програла, отже, виконуй наше бажання.

— Це дурниці. Я не хочу ризикувати. Там же можна впасти, — панічно сказала я, але ніхто мене не слухав.

— Не впадеш.

— Ні, я не піду. Хлопці, придумайте щось розумніше. Це ж смертельний ризик.

— Це — азартний ризик. В тебе немає вибору.

— Я сказала, що не піду. Це безумство.

— Не підеш сама, ми тебе заставимо. Вибирай.