Подружжя по сусідству

22
18
20
22
24
26
28
30

— Тож річ не в невдалому пограбуванні. Той, хто приходить з метою пограбування й ненароком убиває господаря, не вивозитиме все його сміття.

— Не вивозитиме.

— А де його машина?

— У лабораторії.

— Що за марка?

— Це гібрид. «Пріус V». Чорний.

«Бінго», — думає Ресбак. Інтуїція підказує йому, що шини цієї автівки збігаються зі слідами в гаражі Конті. І, як ретельно не прибирай, якщо дитина пробула тут кілька днів, обов’язково лишиться матеріал ДНК. Здається, вони зробили перший великий прорив у розслідуванні справи викрадення маленької Кори.

Нарешті вони зрушили з місця.

Розділ 24

Марко сидить у своєму офісі, бездумно дивлячись у вікно. Сам-один. З його персоналу на роботі немає нікого. Субота, й уся будівля мовчазна, за що він вдячний.

Він думає про їхню з Анною ранкову зустріч із детективом Ресбаком. Він упевнений, що Ресбак усе зрозумів. Його очі, здається, бачать Марко наскрізь. З таким самим успіхом Марко міг сказати: «Це той чоловік, з яким ми змовилися викрасти Кору на пару днів і розділити викуп. Тепер він мертвий. Я втратив контроль над ситуацією. Мені потрібна ваша допомога».

Тепер у них є адвокат. Людина, відома тим, що завдяки їй виправдовували злочинців, винних як чортяки. Зараз Марко видається, що це добре. Їх більше не допитуватимуть без адвоката.

Марко більше не хвилює його репутація, йому б аби уникнути в’язниці та зробити так, щоб Анна ні про що не дізналася.

Дзвонить мобільний. Він дивиться на дисплей. Це Синтія. От сука. Нащо вона йому телефонує? Він сумнівається, чи взяти слухавку, чи дочекатися, поки увімкнеться автовідповідач, але зрештою відповідає.

— Так? — Голос його холодний. Він ніколи не пробачить їй за те, що збрехала поліції.

— Марко, — муркоче Синтія так, ніби останніх кількох днів і не було, ніби його дитина не зникла і все так само, як і раніше. Як би він хотів, щоб то була правда.

— Що таке? — питає Марко. Він хоче завершити розмову якомога швидше.

— Мені потрібно поговорити з тобою про одну річ, — каже Синтія дещо по-діловому. — Можеш зайти до мене?

— Нащо? Ти хочеш вибачитися?

— Вибачитися? — здивовано перепитує вона.