Соло бунтівного полковника. Вершина

22
18
20
22
24
26
28
30

Красунчика взято під нагляд бригадою зовнішнього спостереження капітана Триноги.

Брут тим же маршрутом повернувся до готелю «Дніпро» (12:00).

До 21:30 Брут не виходив з готелю. За даними довіреної особи М.І.П., об’єкт весь цей час перебував у своєму номері.

О 21:30 Брут вийшов з готелю, протягом сорока хвилин прогулювався Хрещатиком, у контакт ні з ким не вступав.

О 22:15 об’єкт зайшов до готелю «Дніпро» й більше звідти не виходив.

Спостереження закінчено о 23:58.

Начальник 1 відділення 2 відділу

Служби зовнішнього спостереження СБУ

капітан Власенко М. О.

Зорій відклав убік прочитаний документ, почав читати наступний.

Таємно

Прим.№ 1

Зведення Служби зовнішнього спостереження

Спостереження розпочато об 11:15.

Об’єкт Красунчик переданий під нагляд бригадою капітана Власенка М.О. Описання об’єкта: симпатичний мужчина років 35–38, зріст 1 м 82 см — 1 м 85 см, волосся світле, одягнений у куртку й брюки світлого кольору. У руках — целофановий пакет.

11:25. Красунчик сів у вагон електропоїзда на станції метро «Гідропарк» у напрямі центру міста. Вийшов на станції «Хрещатик», протягом години прогулювався центром столиці (метро, Центральний універмаг, Бессарабський ринок, знову метро, перехід зі станції «Майдан Незалежності» на станцію «Хрещатик». Вийшов на станції «Арсенальна», піднявся ескалатором на поверхню, пройшов вулицею Московською до будинку №…, піднявся на третій поверх і зайшов у одну з квартир. Протягом усього спостереження будь-яких контактів з іншими особами не зафіксовано. З поведінки можна явно передбачити, що Красунчик перевірявся на предмет спостереження.

О 13:50 спостереження за погодженням із замовником припинено.

Здійснено фотозйомку та відеозапис Красунчика.

За даними оперативної установки, отриманими через ЖЕК (довірена особа Т.О.П.), установлено чоловіка, який проживає в квартирі № 9 за вказаною адресою.

Ним виявився: Божко Адам Іванович, 1965 року народження, уродженець м. Львова, прописаний за вказаною адресою в Києві у 1990 році. До цього часу проживав у Львові. У квартирі на вулиці Московській прописаний сам. Квартира придбана теж у 1990 році. Місце роботи і рід занять не встановлено. За даними сусідів, Красунчик веде спокійний спосіб життя, гостей, які б відвідували об’єкта, не помічали.